• 437
    90 dk bjk maçı izlediğim için ciddi anlamda midem bulanıyor. teixeira yumrukları, vida hırpalaması, necip'in bamgüm kavga edişi, larin'in ucuz şekilde kendisini yere atışları dayanılacak gibi değil.
    tabi bunlar bahane değil çünkü bir oyun oynamadık. belki yine oynamadan bireysel yetenek veya rakip hatasıyla yeneriz diye bir an da düşündük ama yok bu takım 40 ekmek yese de zor. artık hocaya da birşey diyemiyorum, bu takıma istenilen yükleme yapılsa da şu an olması mümkün değil gibi. bir takımın iştahı bir haftada bu kadar nasıl değişir anlamak mümkün değil. morutan'ın moskova da attığı pasta yapılan tiki taka güzellemelerinden sonra bu maç 3 adam akıllı pas yapamayan takımı bakalım bu sefer nasıl güzelleyecekler sosyal medyada. bu sezon öyle büyük bir beklentim yok, bu kadar haftadı haftasını tutamayan oyuncu grubuna çözüm bulunamaz, net takım kurgusu ve oyun tarzında transfer hataları yaptığımız malum. taraftara antrenman da açılsa, hoca bu takıma bir taktik kurgulayabilip ezberletse de zor. 1 sol bek, 1 tane 6 numara ve 1 tane de kalıplı kanat ve kadife ayak 10 lazım. seneye 4 yerli zorunlu olduğu için bu da mümkün değil. bu takımın uzun zamana ihtiyacı var, beklemekten başka çare yok.
    nelsson, berkan, cica ve yeteneği el verdiğince çabalayan roselle'ye teşekkürler. gecenin en güzel yanı uzun bir zaman bjk ye maruz kalmayacak olmamız oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın