• 14
    forvette biri mobil, diğeri pivot oyuncu oynatmayı seven ve bunun için elinde epey malzeme bulunan gerets’in en yargılanmaması gereken maçlardan birisi. o sezon sıklıkla gördüğümüz ve hala iyi hatırladığımız forvet hattı enflasyonunun getirdiği ufak problemlerdi bunlar. şampiyonluk ertesi sezonda tek forveti ilic’in tamamladığı ertesi sezonki kurgu daha mantıksızdı hatta. nereden esip de ön libero sevdasına düşüp, forvetten bir kişiyi azaltmayı düşündüyse artık… inamoto’nun transferi de bu yüzden olmuştu zaten. kendi içinde tutarlı bir yanı vardı ancak zaten geçen sene farklı bir kurguda başarılı olduğun sistemden dönüp de daha defansif bir kurguya dönmekti anlamadığım.

    bu maçta hakan yerine ümit de oynasa, ergün yerine ayhan veya sabri de oynasa pek bir şey değişmezdi. o dönemler fenerbahçe maçlarında epey beceriksizleşiyor, basiretimiz bağlanıyordu. yaşı yetip de maçı 90 dakika izleyen hatırlar, en kötü tribün performanslarından birisi de bu maçtaydı, takımı da negatif etkilediğini düşünürüm. kaldı ki song’undan orhan’ına, saidou’sundan hasan şaş’ına kadar epey istekli ve vasat üzeri bir oyun oynuyorduk.

    topun fenerbahçe’yi sevdiği yıllardan biri olduğu için üzerine pek analiz kasmaya gerek yok. derbilerde de yaklaşık bir 19-20 yıl kadar da sevdi zaten sarı laciverti meret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın