• 16
    matematiksel olarak şampiyonluk ilan edilmedikçe kendimizi şampiyon görmememiz gerekiyor . ha galatasaray'a güvenim sonsuzdur , şampiyonluğa inancım tamdır ancak şöyle bir durum var ki ; anadolu takımları eskisi gibi saçmasapan yabancılarla top oynamıyor . kağıt üzerinde kadrosu kötü olan anadolu takımı kalmadı gibi . sırasıyla rakiplerimiz olan : eskişehirspor , ankaragücü , trabzonspor , fenerbahçe , sivasspor , diyarbakırspor , manisaspor , bursaspor , ibb , antalyaspor , gençlerbirliği takımlarıyla olan maçlar ligin sonlarına yaklaştığımız için çok rahat alacağımız maçlar olmayacaktır . ha galatasaray istediği zaman bunların hiçbiri rakip olamaz kendisine ama günlük bireysel performansları , şanssızlıkları şunları bunları hesaba katarsak puan kaybı muhtemeldir . galatasaray şampiyon olamayacak demiyorum , şampiyon olamazsak sürpriz olacak tabiki ama şampiyon ilan ettikten sonra olamazsak üzüntümüz daha da artmasın istiyorum . sonuçta ağzımıza sakız değil mi bu lig'in bir maraton olduğu . tekrar tekrar söylüyorum galatasaray bu lig'de şampiyon olmazsa sürprizdir . kadro , teknik heyet , yönetim ve taraftar olarak bu takım bu ülkenin bu lig'inin standartlarının üstündedir dolayısıyla her şey bu takımın elindedir .

    şunu da söylemeden edemeyeceğim ; bir galatasaray'lı ve türk futbolsever olarak galatasaray gözümde zaten şampiyondur . vizyonuyla tokatladı çünkü rakiplerini . ona laf edenlere laflarını bir bir yutturdu . yönetim ayakta alkışlanacak işler yaptı . aynı forma altında gördüğümüz bu futbolcuları ve teknik heyeti ancak futbol'un seyir zevki olduğunu bilen ve bir taraftar gibi düşünen vizyon sahibi insanlar bir araya getirebilirdi .

    söylemek istediğimi söyledikten sonra şunu da söylemek istiyorum ; gönlümün şampiyonusun sen , lig'in şampiyonu olmasan ne yazar . kıyafetlerimdeki renk seçimimden duvarlarımdaki poster seçimlerime kadar , babamla kavgalarımdan her branş'ını canla takip etmeme kadar herşeyimi etkilemiş bu takımın bu sene ve her sene şampiyon olacağına inancım tamdır .
App Store'dan indirin Google Play'den alın