resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4307
    galatasaray kendisi için pahalı bir hobidir. bazı insanlar hobilerine çok bağlı olabiliyor ve bu hobileri için küçük servetler harcayabiliyorlar, bu anlaşılabilir bir durum. burada yaptığı kasa kolaylıklarından falan bahsetmiyorum, onların hepsini geri alıyorlar, yada büyük kısmını. ama bağışlar, futbolculara hediyeler, çeşitli organizasyonlarla epey bir giderleri oluyor. zaten aksi halde nasıl yönetici olacaktı ki? galatasaray'da yönetici olmanın kıstası bu mu?

    halbuki florya'da sadece futbolcularla ilgilendiği dönem bence galatasaray'a gerçekten katkısı olmuştu. ne zaman ki hobisi kendisi için bir ihtirasa dönüştü o zaman farkında yada değil kulübe zarar vermeye başladı. yaptıklarından sonra (seçimi ertelemek en basiti) galatasaray'a başkan adayı olmayı düşündü bu adam, inanılır gibi değil.

    zamanında çok hizmet etti galatasaray için. ama öyle bir güç zehirlenmesi yaşadı ki, değerlerimizi ve tüzüğümüzü yok saymaktan imtina etmedi. son yaptıklarından dolayı kendi şahsında ben hicap duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın