• 211
    birkaç saat önce fenerbahçenin kaybetmiş olması*ve hafta içi avrupadan elenmiş olmanın*moral bozukluğu ile puan kaybı bekliyordum. hatta skorer'de bile kasımpaşa'ya oynamıştım, o derece. ama dün sahaya çıkan aslanlar o kadar iştahlıydı ki, göt olduğuma bu kadar sevindiğim olmamıştır.

    daha 47 nci saniyede kalemize giren ancak sayılmayan gol, maçın zor geçeceğini zannettirse de, devamındaki oyun maçın farka gideceğinin sinyallerini veriyordu. ön alandaki dörtlü****voleyboldaki gibi dönerek oynayınca kasımpaşa savunmasının da başı döndü resmen. pas seçimleri ve son vuruşlarda daha dikkatli olabilsek, ilk yarıdan kopacaktı maç.

    takımda gerçek anlamda bir satrafor*olduğunda neler olabileceğini çok açık ve net olarak gördük bu maçta. ileride top tutan, baskı yapan ve pozisyona giren bir adam olunca, takımın geri kalanı da daha rahat bir şekilde oynama imkanı buldu. ilk yarının 1 - 0 bitmesi ve ikinci yarıda yenen gol, insanlarda "yine mi?" hissi uyandırsa da, sabri'nin dönüşü ile kendini bulan keita ve bence maçın adamı olan gio sayesinde bu his yerini rahatlamaya bıraktı. gio demişken, ilk maçlardaki oyunu nedeniyle "neden alındı ki bu?" demek ne kadar abesse, bu maçtaki oyunu ile de birilerine kapak takma gayreti de o kadar lüzumsuzdur. kendine güveni geldiğinde ve maç eksiğini giderdiğinde neler yapabileceğine dair ipuçları vermiştir sadece. benim saydığım, tek başına kaleye 6-7 tane şut çekti. bu bile kendine güveninin yerine geldiğinin göstergesi. bir de gol bulabilse süper olacaktı.

    futbolculardan tek tek bahsetmek pek tarzım değildir ama sahada ayhan akman olunca bir iki laf etmeden duramıyorum. dün yine varlığı/yokluğu belli değildi. olumlu bir hareketi var mı? hatırlamıyorum. olumsuz? onu da hatırlamıyorum. onun yerine elano olsaydı, bu maç kim bilir ne olurdu.

    sahada top oynamak isteyen iki takım olunca, ortaya seyretmesi zevkli bir gösteri çıktı. ligin kalanındaki kasapsporlara selam olsun. bu maçtan sonra konuşulan bir şey dikkatimi çekti; fenerbahçe ile puan farkı 5 olmuş. peki fenerbahçe kaçıncı? üç. arada bir maçı eksik olan ve şimdilik aramızda 4 puan fark olan bursaspor var. eksik maçını kazanırsa fark 1 ve bursa ile oynanacak da bir maçımız var. dün rıdvan bir şey dedi; galatasaray takımı*bursa ve fenerbahçe'ye yenilmezse şampiyon olur. doğru gibi ama önce eskişehirspor deplasmanı*var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın