resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2765
    galatasaray spor kulübünün yedek sol bekidir. temelde zorda kalınan skorlarda yedekten geldiğinde, sahadaki yayılımı rahatlatmasıyla, herhangi bir maç müdahale gerektirdiğinde düşünülmeden sahaya atılmalıdır.
    ilk 11'de yer alan kerem aktürkoğlu da, patrick van aanholt da çizgiye basmayı sevmeyen oyuncular, bu da doğal olarak, rakipler için, savunulması gerek alanın çok daha dar olması anlamına geliyor. üstüne üstlük rakibin hem sağ beki, hem de geriye yardıma gelen sağ açığı merkeze doğru kayarak, zaten daralan alanda sayısal anlamda da fazlalık yaratıyorlar.
    peki ömerin alameti farikası nedir? mevki farketmesizin (sol bek,merkez,açık) yapabildiği kadar çizgiden sıfıra iner, inemediği zaman da erken ortalarla rakip ceza sahasına topu indirir. rakibi sadece oyun stiliyle sahada savunacağı alanı genişletmek zorunda bırakır.
    ancak öyle bir taraftar grubuna sahiptir ki, frikik için izin isteyip, kullandığında ıslıklanır. hem de silik süpürge olduğumuz eşleşmenin ilk ayağında bireysel yeteneklerini kullanarak asist yapmışken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın