• 334
    bizden beklenen anlayis, kibarlik ve hosgorunun ondan da beklenmesi gereken yazardir.

    aylardir hakkinda birseyler yazmamistim, sozluge de 1-2 haftadir tektuk entry giriyorum, ama her insanin bir dayanma gucu var. adam frank rijkaard icin mac satti diyebiliyor, hala savunani var, hala kimse oha demiyor.
    frank rijkaard maci satti yorumuyla; layik oldugu yerin inonu kapalisi oldugunu gostermistir. onlar da oscar cordoba icin maci satti diye siksik ettiler. adami kovmaktan beter ettiler.

    buyugumdur; haddim olmayabilir ama artik yeter, bence biraz saygili olmayi ogrenmesi gerekiyor. sadece yazarlara degil; bu takimi yoneten insanlara karsi da biraz ne konustugunu bilmesi lazim. onune geldigi zaman kemkum edip 2 kelime edemeyecegi insanlara, mac satti gibi ucuz elestiriler getirmeyecek.

    ne zaman hakkinda birseyler yazicak olsam, once danistigim fikir aldigim ve genellikle zizonkovac lehinde yorum yapan, yazar arkadaslarimin da artik "frank rijkaard" maci satti yorumundan sonra, bu kadar savunucaklarini sanmiyorum. sonucta bir yere kadar "kalemi guclu abi" "okutuyor kendini" tarzi yorumlarla korunabilir, o da ust limit de bu olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın