• 329
    sadece türkiye ligi şampiyonluğunu hedefleyen futbolla bizim işimizin olmadığını kavrayamamış yazardır. cevat hocayla koyardık mis gibi çift santrafor doldur allah gitsin değil mi?

    ne güzelmiş valla kimse bilmiyordu sanki. şu anda bizde oluşmaya başlayan türkiye liglerindeki tüm takımlarından farklı ve daha elit olan futbol yerine fener futbolunu reva görmektedir bizlere. ondan sonra 36000 euroymuş 4 milyon euroymuş. sanki dünya kulübü olunca gelen teknik direktörümüz, 10 bin euroya çalışacak yıllık.

    ayrıca bu takım son maçlarda bireysel formsuzluklara rağmen akıllı taktikler sayesinde formda atletico karşısında hezimete uğramadan turu başka faktörlerin etkisiyle bu adam sayesinde kaybetmişti. hayretler içinde vizyonsuz yazılar okumaktayım kendisinden. halbuki o derin tarih bilgisiyle yazmaya devam etse biraz kişisel çekememezliklerinden arınarak yazsa tadından yenmeyecek.

    edit: ha bu arada atletico maçında giovani oynasaydı bu sefer de bu adam formsuz niye oynatıyor ki adam kayırıyor diyecekti. ayrıca o değişiklik de artık işin bittiğini bildiği için hakeme de tepki olarak yapılmış değişikliklerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın