• 2022
    liverpool mohamed salah'ı 42 milyon euroya, manchester city de bruyne'u 76 milyon euroya transfer etti. (118 milyon euro) barcelona antoine griezmann'ın bonservisine 120 milyon euro ödedi.

    liverpool van dijk için 85 milyon euro, manchester united bruno fernandes için 63 milyon euro ödedi. (148 milyon euro) barcelona ousmane dembele'yi 135 milyon euroya transfer etti.

    inter romelu lukaku'yu 74 milyon euroya, chelsea ngolo kante'yi 36 milyon euroya, dortmund haaland'ı 20 milyon euroya, inter nicolo barella'yı 32.5 milyon euroya transfer etti. (162.5 milyon euro) barcelona coutinho ve paulinho'yu 175 milyon euroya transfer etti.

    psg mbappe'yi 145 milyon euroya transfer etti. barcelona bu parayı nelson semedo (35 milyon euro), malcom (41 milyon euro), lenglet (36 milyon euro) ve andre gomes (37 milyon euro) için ödedi. (149 milyon euro)

    barcelona'nın neredeyse hiç yararlanamadığı bu oyuncuların yerine pique'nin yanında van dijk'i, kante-de bruyne-bruno fernandes orta sahasını, mbappe-lukaku-messi ileri üçlüsünü izliyor olabilirdik belki de.

    muhasebeci taraftar olarak barcelonalı olsam kafayı yerdim sanırım. müthiş bir f/p örneği ama tersten. taraftarları 2010'lu yıllarda o kadar keyif aldılar ki şu an o keyfin cezasını çekiyorlar.
    tüm bu kötü transferlerin üzerine luis suarez'i sırf tasarruf etmek için atletico madrid'e gönderip forvetsiz kalmak ve suarez'in atletico'yu şampiyon yapması işin sıvama kısmı.
    yani şu tabloyu eminim dursun özbek bile başaramazdı.
    2012 yılında xavi'nin yerine adam aramaya başlayan, hatta o dönemin yıldızı selçuk inan'ı da listeye ekleyen kulüp şu transferleri nasıl yaptı akıl alır gibi değil.
    ondan sonra messi kaçtı. kaçar tabii. çok bile dayanmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın