• 327
    yabancı sınırı oldukça maddi makas çok açık olacaktır. yabancı sınırı olmadığında ülkeye geleceği olan yabancılar getirebiliyorsun, tutmazsa en kötü ihtimalle aldığın paraya satıyorsun. ama sınır olduğunda hata yapmayacağım diye hatalı kararlar verebiliyorsun. madem illa yabancı sınırı sevici kesim var. o halde yabancı sınırı 10+1 olmalı. ilk 11'de bunca yabancıya rağmen oynamayı bilen yerli zaten iyidir. böylelikle ilk 11'de istiklal marşı okuyamıyor geyiği de biter.

    ülkede herkes a sından z sine bir başarısızlıkta kendine hep bir düşman arıyor. mesela psv'den 5 yemeyi kadroyu henüz oturtamadım, eksik futbolcular vardı, iyi bir taktik de veremedim demektense başka bahanelere sığınabiliyoruz. bu örneği galatasaray taraftarı olduğum için verdim. bu örneklerin benzerleri ülkenin her alanıda var.

    uefa kupasını aldığımız dönem rakiplerimizin hepsinin piyasa değeri zaten bizim milyonlarca dolar üzerimizdeydi. takımımızın yıldızı, artık yıldızı sönme noktasına gelmiş hagi'ydi. öyle büyük paralarla filan da getirmemiştik. ama doğru zamanda, doğru bir futbolcuydu.

    mesela boey örneğini vereyim. boey tarzında 11 futbolcuya sahip olsak, doğru taktik, antreman vb modern futbolun gereklerini yerine getirsek, hem futbolcu satan, hem de avrupa'da en azından rakiplerin acaba geçebilir miyiz? dedikleri bir takım haline gelebiliriz. bizim kuruluş amacımız zaten yabancıları yenmek. ama artık diğerlerine uyup, süper lig başarılarıyla övünür kıvamdayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın