resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2095
    söylenilenin, eleştirilerin aksine 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçı 'nda beğendiğim oyuncumuz. hatta son haftalarda kendini geliştirmeye çalıştığı çok açık.

    hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama bu sezon oynadığımız bir maçtan sonra kerem şunları söylemişti. "eksikliklerimi hoca ile sürekli videolardan inceliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz". bu söylemden önce de fatih terim kendisi için artık daha az top kaybedecek demişti.

    bu söylemlerden önce benim kerem ile alakalı iki tane giderilmesi gereken sıkıntı olduğunu düşünüyordum.

    1. 'si her topu aldığında direk rakibin üzerine gitmesi. nerede olduğu nasıl olduğuna bakmadan direkt üzerine gitmesi. hatta yakın çevremde sürekli şunu söylüyordum. babel sürekli basıyor, kerem sürekli gidiyor. bize bazen babel'in yaptığını daha hızlı yapan, bazen de kerem'in yaptığını yapan bir oyuncu lazım diye. 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçı'nda en fazla dikkatimi çeken konulardan biri de bu oldu. biraz daha topa basmaya etrafına bakmaya başladı. bu kerem için çok önemli.

    2. 'si ise top alma sayısının az olduğunu düşünüyordum. özellikle defanstan çıkarken biraz daha içeriye girip top almasını bekliyorum kerem'den. bunu yaptığı zamanlarda çok iyi işler yapabiliyor ama çok az yapıyor. bu top olma sayısını fazlalaştırıp, o topları tutup en azından kısa pasla bile olsa oyunu açarsa, işte zaman çok daha iyi bir oyuncu olacak.

    çok çalışkan ve yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum kerem'in. biraz daha futbolu öğrendiğinde çok daha iyi olacak.

    yani kısacası alt yapısı türkiye olan futbolcuların yaşadığı sıkıntıyı yaşayan oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın