resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6718
    bu takımın mevcut form durumları ve forvet tipi olarak birinci forveti diagne'dir. halil iyi bir yardımcı forvet(adayı) mohamed malesef kafa olarak bitik durumda. aradığımız meşhur o dominant santafor diagne'nin tam kendisi. bi kere adı çıktı diye kimse ona ikinci bir şansı hak görmüyor. oysaki son 1 senede de kendini inanılmaz geliştirdi, daha önce hiç yapmadığı işleri yapıyor(savunmaya yardım, pivotluk, dripling, tek pas ve hatta liderlik...) her transfer dönemi ha gitti, ha gidecek denililirken o psikolojiyi atlatıp hâla bu katkıyı vermesi bence takdiri hakediyor, ki cezaalanında doğru dürüst top bile gelmiyor adama.
    kendisi artık 30 yaşında ve bizde kalamazsa yolunun anadolu külüpleri olacağını biliyor. kalabilmek içinde bütün iyi niyetiyle kendini geliştirmeye çalışıyor. geçen haftaki sitem dolu paylaşımına bende kızsam da kendisini yinede seviyorum, verdiğimiz bonservisi unutup faydalanmaya bakmalıyız. böyle de oynarsa sözleşmesi bitince uzatılabilir, 1 milyona bayıla bayıla kalır.
    yedekte birinci sınıf bir adamımız olur. bu kalitede bir forveti 5-10 milyona zor alırız. bu da ikinci bir zarar demek. (10 milyonluk forveti yolla, 5-10 daha ver bir forvet daha al)
    kendisinin geçen haftaki isyanının sebebi takımın en verimli ve formda forvetiyken yedek kalmasıydı. önünde tartışmasız bir forvet olursa yedek kalmayı o zaman daha kolay hazmedebilir.
    hep söylüyorum o iri cüssesinin altında sevgiye, şımartılmaya muhtaç küçük bir çocuk var, ona ihtiyacı olanı verirsek o da bizim için herşeyi yapar "bana saygı gösterin, beni sevin, bana değer verin. ben size her şeyimi vermeye hazırım. bu mesajım herkese. ben insanım."
    https://www.ntvspor.net/...b3d30ee4c666848ad0b7
App Store'dan indirin Google Play'den alın