• 457
    bursa yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmasının üzerinden bir sene daha geçmiş olan güzel adam.

    özellikle istanbul dışında yaşayan galatasaraylılar için, hele de o dönemler bu işlerin içinde ya da kıyısında köşesinde yer almış hevesli gençler* için yeri çok ama çok ayrıydı. ölümünün ardından yıllar geçtikçe ultraslan ile ultraslan harici taraftar kavgalarında adı çok kullanıldı, belki de hiç olmadığı konumlara yerleştirildi. oysa o da elbette bu tribünün askeriydi, bu hiyerarşiye köküne kadar bağlı biriydi. şimdiki konjüktürde hala hayatta olsa belki sucukçu bile denebilirdi, tabi hayatta olmadığı bir döneme dair varsayımla hüküm vermek doğru olmaz...

    yine bir 27 eylül günü birileri yazmıştı "alakasız bir deplasmanda birilerinin bize bir telefon uzatmasını ve o telefonda senin 'gidecek yer bulamadınız mı lan' demeni özledik" diye. yıllar geçti, en azından kendi irademizle böyle alakasız seyahatler yapabilir olduk. şimdilerde bizzat sporcusu, hocası ya da idarecisi diyor "abi kusura bakma ama gelecek başka maç bulamadın mı" diye.

    ruhun şad olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın