• 28653
    ismi olan ama cismi hala soyut bir varlık olarak varlığını sürdürmeye çalışan şey. şeyimiz.

    açıkçası, oyuncuların ıslıklanması tavrının, taraftarın hakkı olduğunu düşünenlerdenim. ancak 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçı'nda büyük patron luyindama'nın her zamanki hatalarından biriyle gol yedikten sonra, tribünlerin onu ıslıklayanları susturmasıyla gelen sinerji ve terim'in de dramı büyütmeyip onu kenara alması, maçı kazandıracak itkiyi sağlayan şey oldu, kabul etmemiz gerek. kaç maçtır ilk kez, daha ikinci yarı başlamadan galibiyete inandım açıkçası.

    yine de bu bir sevinç vesikası olamaz. gerçekten birbirini oyun anlamında asla kollayamayan ve ne yaptığını pek de bilmeyen oyuncu topluluğundan ibaretiz sadece. halil, kerem, konsantre bir dünyada başkalarına pas verip %100 gole asist yapabilecekken cahil cahil şut çekiyorlar. bunları çözebilecek tek mecra teknik ekiptir. ve artık sınıf atlayıp sınıf atlatmaları gerekiyor.

    attığımız gollerden biri, 30 metreden çaresiz bir şut sonucu kalecinin 10 yılda bir yapacağı hata üzerine ve diğeri de klas bir oyuncumuzun yoktan var ettiği ekstrayla geldi, bakınca.

    toparlanmamız gerek. teknik ekip. lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın