resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6496
    zihinlerdeki algıda klasik türk taraftar zihniyetini temsil eden teknik direktör. bunun aynısı ünal aysal için de geçerlidir.

    iyi kadro kurduysan ve iyi futbol oynatıyorsan takımın geleceğini çöpe atıp atmamanın bir anlamı yoktur türk taraftarlar için. tudor da 40 milyon euro bonservis ve 60 milyon euro maaş ile kurduğu sol bek harici başarılı ilk 11 ile ilk 3 hafta çok güzel bir futbol izletip ardından lig içerisinde yaşanması kaçınılmaz olan sakatlık, ceza, hakem kıyımı, medya baskısı gibi unsurlar eklenince serbest düşüşe geçmiştir.

    dursun özbek galatasaray başkanlığı süresince belki de tek doğru işi olan fatih terim'i takımın başına getirme hamlesini yapmasa italya'da milan'ın içerisinde bulunduğu durumun belki de daha ağırı galatasaray için gerçekleşecekti. kimse bahsetmez fakat nigel de jong'un 2.5m euroluk maaşını bırakıp gitmesi tepeden tırnağa terim'in iletişim becerilerine yazar. geri dönüştürülen bir ryan donk ve garry rodrigues ile birlikte fernando dönene kadar selçuk - donk tandemiyle yarışta kalan bir galatasaray olmasaydı ne sezon sonunda şampiyonluktan ne de bir sene sonraki amatör kötülüğe meydan okumadan bahsedebilirdik.

    ben hainlik içerisinde bulunmadığı sürece yolu galatasaray'dan geçmiş, bu kulübe emek vermiş herkesin sonraki kariyerinde başarılı olmasını isterim. gitmesi için yatıp kalkıp dua ettiğim radamel falcao bile gittiği yerde gol atınca hafiften bir tebessüm ediyorum. igor tudor için de kariyerinin devamında çok başarılı olmasını dilerim. umarım şu ana kadar ki kötü istatistiğini düzeltip, dünya futboluna değer katan hocalardan biri olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın