resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6495
    iç saha maçlarında hakketen çok iyi futbol oynatan bir teknik direktördü, büyük maçlarda ise dökülen bir galatasaray görüyorduk. mancini'nin elinde çok iyi bir kadro olmasına rağmen deplasmanlarda galip gelemiyorduk zaten o kadro şampiyon olamamış, fenerbahçe'nin büyük efsanesi ersun yenal doğmuştu o sezon. insan ilişkilerini anlatmaya gerek bile duymuyorum. kendisi benim gözümde şirketlerde işini iyi yaptığı için yönetici yapılıp, insanlarla rezalet ilişkisi olduğu için tüm birimin içine eden yönetici profili.

    hele tudor için sabredilmedi, fatih terim'e çok sabredildi lafları var ki bu lafı söylemek için ya alzheimer veya 20 yaşından küçük filan olmak lazım. bak galatasaray değil, türk futbolunu değiştirmiş bir adamdan bahsediyoruz. heykelinin dikilmesi gereken bir adam ile en büyük başarısı juventus'da yardımcı hoca olmak olan adama olan yaklaşım bırakın da biraz farklı olsun.

    fatih terim'in an itibari ile oynattığı futbol maalesef rezalet, bu bir gerçek. belki kariyeri bittiğinde son 2-3 sezondaki futbolu yüzünden ağızda buruk bir tat bırakacaktır ama her defasında igor tudor ile karşılaştırmak kendisine bir hakarettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın