resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6494
    galatasaray’a aşılamaya çalıştığı futbolu beğendim genç teknik adam. şu an bulunduğum ortamdan dolayı uzun bir yazı yazamayacağım daha sonra yazacağım ama söylemek istediğim bir şey var.

    bugün dört yılın üstüne üç yıl daha sabır diyenler o zaman henüz on haftalık ve yeni kurulmuş bir takımdan avrupa kupası bekliyordu herhalde. yoksa on hafta sonunda “hırvat istifa” diye bağırmanın başka bir açıklaması yok.

    ayrıca 40 milyon euro harcattı ama başka teknik adamlar ne kadar harcadı onlara da bir bakmak lazım. ayrıca o dönem yaptığımız satışlarla beraber ne kadar zarar ettiğimizi ve hangi alınan adamların ne kadar verimli olduğunu görsek bu önerme daha mantıklı olur.

    ayrıca tudor’u övmek fatih terim’i kötü bir teknik adam yapmaz. bir şeyleri her daim yarışa sokmak zorunda değiliz. bırakın her şeyin keyfini çıkartalım.

    ekleme: burada bahsedilen şey fatih terim’e gösterilecek veya gösterilen sabır tudor’a gösterilsin değil, herhangi bir teknik direktöre gösterilecek sabır 10-12 hafta olmamalı. aziz yıldırım’ın en sevdiğim huyudur bir teknik direktöre en azından bir sene şans verirdi.

    fikirlerimiz farklı ileriye bakabiliyoruz. şükür ki bir sorunumuz da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın