*

  • 98
    sabırcı taraftarın en büyük avuntusu.

    kötü sonuçlar doğal abi üç yıllık planlama

    takım yeni olabilir, takım çok genç de olabilir anlarım. hangi planlamanın içinde olursa olsun son dört maçta bir galibiyet alamamış galatasaray'ı anlamam. bam üçlüsü ile sahaya çıkıp forvete guiza'yı koyan galatasaray'ın bile buna hakkı yoktur. hele ki türk süperligi gibi vasat bir ligde bunun mantıklı açıklaması olamaz.

    senin kayseri gibi ligin vasat bir takımına karşı hiçbir düzenli atağının olmaması, saçma sapan top kayıpları ve saha içinde anlamsız paslaşmana kimse üç yıllık planlama adı altında hoşgörü gösteremez. (bkz: 22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçı)

    sanırsın ingiltere premier lig temsilcisiyiz de liverpool, city, manu gibi takımlar ile maç yapıyoruz. beyoğlu'ndan 11 adam seçip mahalle maçı kıvamında oynanan bir kayseri maçında bile üstünde galatasaray forması olan adamlar böyle oyun oynarsa tepki görür. kimse bana üç yıllık planlama sabır ayakları cekmesin.

    transferler yapıldı, planlamanın büyük çoğunluğu bitti diye bir şey olamaz. sonrasında bu oyuncuları en doğru teknik ve taktik sentez ile sahaya sürecek bir teknik heyet gerekiyor. malesef teknik heyetimizin şu aşamadaki kafa yapısı buna hiç uygun değil. öncelikle bunu anlamamız gerekiyor.

    necati ve selçuk olayına girmek dahi istemiyorum çünkü kendileri terim'in izni ve bilgisi olmadan tuvalete bile gidemeyeceklerini hepimiz biliyoruz. eğer böylesi bir yola girildi, türkiye'de yapılmayan ve daha önce denenmemiş bir seyler yapacak ise öncelikle doğru bir teknik heyet tercihinde bulunmamız gerekiyor. teknik direktörün kararlarının sorgulandığı, keyfi kararlar alamayacağı demokrat bir heyetten bahsediyorum. fatih terim'in olduğu bir kulübede mourinho gelse borusunun otmeyecegi düşünüldüğünde terim ile bu işin olmayacağı ortadadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın