• 97
    fatih terim taraftarlarının fatih terim’in başarısızlığının üstünü örtmek ve takımın başında kalması gerektiği hususunda sebep olarak göstermeye çalıştığı planlama.

    pardon ama birçok taraftarın göremediği şey nedir? fatih terim son üç senede bu takıma ne katabilmiştir? bu takım en son ne zaman organize bir şekilde ataklar yapabildiği bir maç oynadı? bu takım en son ne zaman duran toplardan pozisyon üretti? koca takım yıllardır korner atmayı bilmiyor yahu. bu konularda herhangi bir gelişme gördünüz mü? nice futbolcular geldi geçti, yardımcı antrenörler değişti ve en ufak bir yol kat etme yok!

    bizim altyapı oyuncularımızla aynı dönemde oynayan birçok oyuncu kendine çok iyi seviyelerde yer bulurken bizim gelecek vaat ediyor diye baktığımız birçok oyuncu hala sağda solda sürünüyor. bu planlama denen şeyin içerisinde altyapı var mı? varsa, geçmişte bu konuda ne yapıldı ki bundan sonrası yapılacak?

    milyonlarca euro’nun döndüğü ve başarı odaklı yapılan bir sporda hala vefa, sevgi, babamız, canımız ciğerimiz muhabbeti mi dönecek? fatih terim’in bu takıma kattığı şeyleri, yaşattığı başarıları kimse inkar edemez. herkes de saygı duyuyor, duymak zorundadır. ama olmuyor artık ve takım git gide kötüye doğru gidiyor.

    19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında rotasyon yapmam gerekirdi diyen hoca, üç gün sonraki maçta kadroyu neredeyse komple değiştirip hezimete uğradı. daha 3 günde oynanacak iki maçın planlaması bile doğru dürüst yok ortada, 3 yıllık planlamadan neye dayanarak bahsediyoruz?

    takımda bir sağ bek eksiliyor, o kanat komple pert oluyor. bir forvet değişiyor takım hücum edemiyor, bir orta saha oyuncusu eksik oluyor rakip rahat rahat oynuyor. her takımın illa ki ideal bir oyuncusu vardır ama bir futbolcu bir sistemde bu kadar etki eder mi? sistem bunun neresinde?

    geçen sene bizi çoğu maçta rezil eden pas oyunu oynamaya çalıştık. fatih terim taraftarları hep bir ağızdan sistem doğru bu futbolcularla olmaz diyorlardı. takımın kadrosu neredeyse komple değişti ve şu an daha kötü noktadayız. değişime ve gelişime umut vaat eden şey ne tam olarak?

    bu takımın “bütçe verilecek her teknik direktörün yapabileceği bir şey olan” kadrosunun gençleşmesi dışında ışık veren nesi var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın