resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6483
    2016-2017 sezonunun yarısında gelmiş ve henüz 2017-2018 sezonunun başında ağustos ayında galatasaray taraftarı tarafından istifaya davet edilmiş teknik direktör. sezon başlayıp iyi sonuçlar gelince bunlar unutulmuş fakat yine ilk kötü sonuçta istifa diye çağırıda bulunuldu. bu istifa diye bağırıp, fatih terim diyenler, o zaman için takımın düzenini ahengini, hocasının, oyuncusunun konsantrasyonunu bozanlar şuan aynı şeyi fatih terim üzerinden yapmaya çalışıyorlar. istifa diye bağırılan hocaya oyuncusu da saygı göstermez. zaten tudor'un kaybetme sebebi de bu oldu.

    2017 yılında yazmışım, tekrar yazıyorum. aziz yıldırım'ın başkanlık kariyerinde öğrendiği en doğru şey, sezon bitmeden hocasını göndermenin takıma sadece zarar verdiği gerçeği. nedense türkiyedeki seyirci bir türlü bunu öğrenemedi.

    zamanında tudor'a gösterilmesi gereken sabır, bütün hocalara gösterilmeli. özellikle şu dönemde daha da gösterilmeli. buraya kadar okuyan kişiler, ya hacı daha ne kadar sabır göstereceğiz kaç yıl oldu diye söyleyebilirler fakat bu sene durum diğerlerinden farklı. 2017-2018 sezonu bittikten sonraki 3 dönemle 2021-2022 sezonu bir değil. bu sezon takım geçtiğimiz yılların aksine geleceğin takımını kurmak için para harcadı. geçtiğimiz 4 yılda yapılamayan veya yapılmayan doğrular bu sezon yapılmaya başladı. bu sistemde sabır demek, kaybeder gibi görünürken de kazanmak demek. zaten türkiye ligi şampiyonluğu çok büyük bir kazanım değil. bunu sürekli hale getirmek bir kazanım.

    fatih terim'i yermek için tudor'u şimdi övenler, zamanında tudor'un ayağını kaydırmak için fatih terim diye bağırıyordu. sabır diyenler, takıma sabır isteyenler yine aynı şekilde sabır istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın