resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6478
    ben şunu anlamıyorum.

    eleştirirken ya en uç noktadayız ya da överken göklere çıkarıyoruz. öncelikle şunu kabul edelim tudor bu sitedeki yazarların neredeyse hepsinden daha iyi futbolu biliyordur. fatih terim ise tudor'u 5 e çarpar 4 e böler. yani kıyaslama yapmanın manası yok.

    tudor ilk olarak trabzon deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetten sonra ağır eleştirilmeye başlanmıştı. o maçta da feghouli oyundan atılmış 10 kişi kalmıştık. derbi maçlarındaki başarısızlık ve en son başakşehir mağlubiyeti tuzu biberi oldu ve gönderildi. fatih terim boştayken o koltukta çok fazla da kalamazdı zaten.

    ama benim izlemekten en çok haz aldığım takım onun takımıydı. hala öyle bir tempo göremedik. yani genç hataları olan, galatasaray gibi bir takıma tecrübe olarak yetersiz gelmiş ama oynattığı futbolla umut vaat eden bir teknik adamdı. ki zaten bıraktığında takım ligde 2. sıradaydı. çok kötü bir tablodaymış gibi hala ağır eleştirmenin mantığı yok.

    her şeyi geçin, en son yaşadığımız iki şampiyonluk onun aldırdığı oyuncularla geldi. yani 2 sene o takımın ekmeğini yedik. cenk ergün transfer süreci ve harcamalarda ne kadar başarısızsa tudor oyuncu seçimlerinde o kadar başarılıydı. mariano, fernando, gomis, rodriguez, belhanda, feghouli gibi o dönemin iyi performans gösteren oyuncuları getirdi şampiyonluğu. ben her türlü hata ve tecrübesizliğine rağmen şampiyonluğa bir alt zemin hazırladığı için kendisini kötü ananlardan olmayacağım. ki kendisini kötü anmak için en az 1 sezonu görmemiz gerekir diye düşünüyorum. aksi halde haksızlık olur. sonradan geldiği yarım sezonu saymıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın