• 679
    taraftarın ve bazı taraftar gruplarının dediklerine kulak asmaması, bildiklerini, projelerini sonuna kadar savunması, gerekirse de genel kurula hesap vermesi gereken yönetim.

    türkiye'de ne yazık ki demokrasi çok fazla oturan bir sistem değil. tam eğitilmemiş ülkelerde demokrasi aslında en büyük monarşi oluyor. çünkü kitleler çok kolay bir şekilde etki altına alınıp, algılarla çok rahat bir şekilde yönetilebiliyor. bunu en iyi gösteren durum da türkiye'nin ta kendisi. yıllardır bizleri, bizlerin iradesi yönetiyor. ben kendi adıma bu durumdan çok da memnun değilim.

    demem o ki, burak elmas ve yöneticileri belirli seviyeleri ve bilgileri oldukları için, türkiye'nin en demokratik kurumu olan galatasaray kulübü üyeleri tarafından seçilerek geldiler. bu yapıyı da dışarıdan gelecek tepkilerle bozdurmaması gerekir. açık açık galatasaray değerlerini bitirmek için aday olan bir adayı desteklemiş taraftar gruplarının hiç bir etkisi olmaması gerekir.

    eğer doğru bildiklerini yapmazlarsa ali koç gibi taraftarının dediğini yaparlarsa, en büyük zararı kendisi görür. yarın aldığı kararda destek verenler, yarın kötü bir sonuçta o kararı ilk onlar sorgular.

    21 eylül 2021 tarihine kadar yaptıklarıyla bana güven veren, teknik ekibiyle beraber şimdiyi değil geleceğin galatasaray'ı kurmaya çalışan, buna engel olanlara da kulak asmaması gereken yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın