• 74
    (bkz: #324875)

    şöyle tamamlıyoruz:

    daum, orta saha hakimiyetini didişerek elde edemeyeceğini ve belediyeli futbolcuların oldukça diri olduğunu fark etti. zaten pek bir işe yaramayan ve taraftarın** da hışmına uğrayan selçuk'un yerine, mücadelesi zayıf ama pas yüzdesi yüksek olan baroni'yi aldı. hamle işe yaradı, çünkü belediye pas kovalaya kovalaya yoruldu; yoksa baroni faydalı pas yaptığından değil. ayrıca kendine taraftar diyen aynı topluluğun hışmını üstüne çeken deniz'in yerine oyuna giren deivid de, oldukça sağlam ve akıllıca bir şut çekmenin dışında, bir varlık gösteremedi şimdilik.

    bu bekir irtegün'ün çelimsiz tipine bakıp "kesin atletik, çabuk stoper; kesici..." diyenlerimiz, yanıldık... kesici dediğin bu kadar ıska geçer mi lan? sol kanada gelişigüzel yollanan iki topu ıskaladı; bereket(ne bereketiyse) kanattaki belediyeli oyuncu ofsayttaydı.

    c.baroni'nin kırmızı kart olduğu söylenen pozisyonunu hatırlamıyorum. guiza'ya yapılan faul kırmızı kart olarak yorumlanabilir ve bence yorumlanmalı; ama hakem, o topun o hızla sekmesi halinde direk kalecide kalacağını düşünmüş olabilir ve öyle de oldu. guiza'nın gol atabilmek için tek şansı topu kaleciden önce tek dokunuşla aşırtarak gol atmak; yine de bariz gol şansı olarak yorumlanabilir. ve alex; senin ben ta.....

    bi de maç sonuna doğru, uzatmalarda belediye'den bir eleman topu kafayla indirip "elle oynamadan" sarı kart gördü; hakem herhalde "hep fenere yüklendi" demesinler diye dengelemek istedi, bilemem...

    2.'nin en az 3 puan önünde olmadığın sürece, lider de sayılmazsın; kasımpaşa da en az belediye'nin fener'in belalısı olduğu kadar bizim belalımız, uzun aradan sonra sami yen'de bir mağlubiyet + yılmaz vural'ın havasının itina ile alınması onlara iyi gelecektir.

    edit: c.baroni'nin pozisyonu özetten gördüm, vay hayvan oğlu hayvan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın