• 72
    sporting lisbon - benfica , portekiz
    standart liege - anderlecht , belçika
    lille - marsilya , fransa
    panathinaikos , yunanistan

    ayrıca fulham , rubin kazan , wolfsburg , werder bremen gibi takımların ve ülkelerin uefa avrupa liginde devam edip bizim takımlarımızın hiçbirinin devam etmemesinin bir nedenidir bu maç . sen top oynama hakeme suç bul . 30'u geçmiş adama bel bağla , yedeklerinde s.ke sürülecek futbolcu olmasın , hoca'nın çapı belli olsun ondan sonra başarı bekle . ayıptır ayıp . çık topunu oyna kardeşim sen , hakemlerle bir yere varamazsın . böyle düşünmediğin için zaten her maç hakem konuşuyorsun . hakemler rahat değiller ki . sen maçın kaderini zaten her maç hakeme bırakırsan işte buraya kadar zıplarsın .

    öyle medyaya pokemonlar salarak , rakibin diye gördüğün takıma laf atarak bir yere varamayacaklarını bu maçla itibaren tekrar görmüşlerdir umarım .

    rakibinin çıtasına ulaşacağına ibb maçında bile hakemlere suç bulan , rakibinin çıtasını yükseltmesini hazmedemeyip onları kendi seviyelerine çekmeye çalışan bu zihniyet devam ettikçe avrupada da başarı gelmesi çok olağan olmayacaktır . gene tüm dizginler sarı kırmızı palaskalara kalmıştır . galatasaray dişiyle tırnağıyla avrupada tırmanacak , rakipleri onu yenmeleriyle övüneceklerdir .
App Store'dan indirin Google Play'den alın