• 90
    çok yanlış yorumlara konu olan taraftar.

    şimdi mesela fatih terim üzerinden gidelim. kendisi 4. kez bizi yönetiyor, ne zaman kulüp zora girse terim sesleri yükseliyor. peki neden hagi değil de terim sesleri yükseliyor? fatih terim başarılı olduğu için mi? hagi kulüp efsanelerinden biri mesela, teknik direktörlük de yapıyor, e madem her şey başarı değil terim demeyelim de biraz da hagi diyelim.

    demek ki galatasaray kulübü de başarıya endeksli.

    madem başarıya endeksli olmamak gerek h. hamzaoğu, m. denizli, j. o. riekerink, i. tudor neden kovuldu biri açıklasın lütfen.

    taraftarın başarıya odakli olmasından daha tabiî bir şey olamaz.

    herkes övünüyor efendim tr'nin en fazla taraftarlı takımı galatasaray diye. kendi kendine mi oldu bu?

    sözlükte her geçen gün zırva yorumların sayısı artıyor. yani sırf bir şeyde inat ediyorsunuz diye saçmalamaya gerek yok. hocaya toz kondurmamak için öyle değişik bahaneler, saldırılacak kimseler buluyorsunuz ki hayret ediyorum.

    ben hocayı bu sene en fazla eleştiren yazarlardan biriyim hatta geçen seneden beri sürekli eleştiriyordum ve o zamanlar ofsaytlanıyordu da entrylerim, şu an sözlüğün büyük kısmı hocayı eleştiriyor, geçenki lazio maçında güzel sonuç alındı ve hemen gidişata dair bu şekilde giderse ne güzel şeklinde yorum yapmıştım. yani sürekli hocayı eleştirenler hoca düşmanı falan değil, başlık orada, ne yazdığım orada.

    yani hocayı ilahlaştıran arkadaşlar, sevmek demiyorum çünkü ben de seviyorum, takım kötü giderken bari kör göze parmak uydurma argümanlar sunmayın. galibiyet gelince çıkın istediğiniz kadar yazın ne oldu hoca karşıtları diye ama bari şu kötü zamanlarda da bu derece bağnazca yorumlar yapmayın.

    burada yazdıklarım da yanlış anlaşılmaz umarım. kimsenin ne yazacağı benim haddime olan bir şey değil. bu sadece bir sitem, eleştiri olarak algılansın.

    (bkz: fatih terim/#3170294)
    (bkz: fatih terim/#3248516)
App Store'dan indirin Google Play'den alın