• 8127
    bugünkü maçtan* bağımsız uzun zamandır tüketim toplumunun içinde kalmış ve insan psikolojisini bilmeyen insanları barındıran oluşum. bugün hoca sağolsun hedefi bence çok güzel saptırmış ama haklılık payı da var. çok önce de yazmışım; gerçekten kabak tadı verdi. (bkz: #2614264) şunu anlamam mümkün değil; yedlin kötü oynuyor, evet hepimiz görüyoruz. tek tük insanlar bir anda yuhalamaya başladı. ya arkadaş sen yuhladın diye o adam daha iyi mi oynayacak? noldu sonunda? sayın hocamız, yaptığı yetmemiş gibi ömer’i de aldı oyuna, elinize sağlık. bir de bunların da içinde bir güruh var; hocayı ölümüne savunup yuhalamayı da savunuyor. bugün ‘hoca napsın bu topçularla’ diyen adamı hala tribünde görüyorsam ve bu adam insanların yapma demesine rağmen hala yedlin’i ıslıklıyorsa daha da açıklaması yok.

    bu tip taraftarı bir zamanların beşiktaş taraftarına benzetiyorum. o zamanlar ibrahim üzülmez’in bir röportajı vardı; kapalının önünde oynarken korkuyorum, diğer devre rahatlıyorum diye. bizde de durum iç sahada oynarken ‘hata yapmaktan korkma’ya, deplasmanda rahatlamaya doğru gidiyor. hayırlısı olsun.

    edit: not düşmeyi unutmuşum. bugünün sorumlusu taraftar falan değildir. ülke psikolojisinin yarattığı biatçılığı eleştirse bile benimsemiş, hocaya toz kondurmayanlar hariç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın