• 68
    --- alıntı ---

    haftalardır sert, iştahlı oynayan fenerbahçe*’nin yine puan kaybettiği, yenildiği bir maç izledik. bu kadar iştaha rağmen kazanamıyor fenerbahçe, acaba neden?
    ligin artık sıralamalarının son halini alacağı haftalara girdiğimiz için hiçbir takım diğeri yeterli boş alan bırakmıyor. orta sahada sert baskı uyguluyor genellikle. bunu aşmak için çok iyi oyunculara ihtiyaç olduğu kadar sağlam bir planınız olmalı. fenerbahçe’nin çok iyi oyuncuları olmakla birlikte bir planı yok. türk futbolunun eski zamanlarındaki gibi “hadi bakıyım, çıkıp bu maçı alın” diye gazlamayla oynuyorlar sanki.

    bu plansızlığın üzerine bir de deniz barış ve selçuk şahin gibi top kullanma yeteneği kısıtlı iki adamla oynadığınızda olmuyor işte. hele ki deniz’in geçen hafta stoper bu hafta sağ açık gibi oynadığı göz önünde bulundurulduğunda plan mlan olmadığı o kadar belli oluyor ki.

    fenerbahçe’nin en iyi oyuncusu haftalardır emre b. her nedense yine her maçta o oyundan alınıyor. dahi daum’un bir bildiği vardır mutlaka.

    ibb’nin bir planı olduğunu gördük. ama tek yönlü bir plan. sadece savunmayı planlamış abdullah avcı. fenerbahçe’yi kalecileriyle hiç karşı karşıya bırakmadılar. ama o kadar az atak yaptılar ki. normalde fenerbahçe’ye kapanmak normal ama biraz da kontraatak düşünmek gerekmez mi?

    ama maçı aldılar ve geleneği devam ettirdikleri için abdullah hoca’yı haftanın hocası seçenler çıkacaktır.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...-fenerbahce-1-1.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın