• 86
    koskoca galatasaray'ın çok garip bir konuma sokulduğu durumdur. yeni bir teknik adam olarak yönetim ile beraber başaltı bir takıma gelirsin. örneğin atletico madrid, dortmund, lille, tottenham falan gibi takımlardam olursun. dersin ki kardeş ben yapılanıyorum 3 yıl içinde büyük takımlar ile kafaya oynayacağım, şampiyonluklar alacağım ve avrupada başarı alacağım sabredin. buna yönelik transferler ile başlarsın bir yola girersin. millet de derki biz destekleyelim.

    şimdi şu soruları kendimize soralım. biz başaltı takım mıyız ? hocamız yeni mi ? biz neye sabredeceğiz ?

    taraftarı garip bir konuma koydular. biz başarısız olursak yapılanma deriz. millet de bunu yer.

    evet biz yapılanmaya gireriz. avrupa'da kafaya oynamak için savaşırız. bunun için sabredin diyebiliriz. ama alanya'yı kendi evimizde yenebilmek için de koskoca galatasaray'ın yapılanma denilen bahaneye ihtiyacı yoktur. lazio maçında takımın cılkı çıkmış. belli ki takım yorgun olacak. takımı bozmayacak şekilde bazı oyuncuların yeri oynanabilir. yenen takım bozulmaz nedir ben anlamadım.

    bu takım çok güzel bir yapılanmaya girmiştir. yapılan transferler çok yerinde. gelecek için çok güzel adımlar atılmıştır. buradan fatih hocaya ve yönetime binlerce kez teşekkür ederim. ama bu takımın teknik heyete ihtiyacı var. bu da kabak gibi açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın