• 28430
    aslında birkaç maç önce yazacaktım ama şimdi fırsat oldu. 16 eylül 2021 galatasaray lazio maçı bize gösteriyor ki aslında konu ne fatih terim'in antremanları, ne yumuşaması vs gibi iddia edilen şeyler değilmiş.

    mevzu kağıt üstünde çok kaliteli gözüken fakat futbolun kendilerini bu seviyede bıraktığından haberi olmayan oyuncu grubuymuş. kağnılarla konkur atları yer değişince takım 180 derece değişmiş oldu.

    tüm renktaşlarımız enerjimizden memnun kalmış olmalı.

    lazio'lu oyuncuların bizi fıtık eden galatasaray gibi oynadığı, omuz ve kalça ile yere düşen lazio'luların hakeme bakıp faul bekleyen süper lig topçusu gibi kaldığı bir maç izledik ki en çok keyif aldığım kısımlardan biri buydu. cicaldaou, morutan, berkan, halil ve hatta yedlin bile bunu sıkça yaptılar. (sanırım marcao dahil takımın çoğu bu şekilde top kaptı)

    futbolcumuzla çarpışıp seken rakip oyuncu görmeyi özlemişiz (luyindama hariç), bu sebeple klasik çamur italyan futbolundan pasajlarda izlettiremediler.

    orta sahanın ısıran hale gelmesi ve son bölgede üretkenlikle çok keyifli maçlar izleyeceğiz. 2021-2022 sezonunda da sanırım şampiyonluk için tek rakibi ezeli rakibi olacak ve türk futbolu fabrika ayarlarına geri dönecek muhtemelen.

    oynadığı futbol ile renktaşlarımıza yavaş yavaş oh be dedirten takım. emeği geçen herkesin eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın