• 669
    seçileli yaklaşık üç ay olmuş yönetim.

    ilk başlarda bir soğuk duş etkisi yarattılar, bu muydu o kadar tantana sonrası dedik ancak devam eden süreçte gayet doğru hamlelerle bir şeyler yapmaya çalıştılar.

    genel olarak fena bir transfer süreci geçirmediler, hayır para basıp oyuncu aldılar demek de çok olası değil zira ne fahiş miktarda bonservis ödemesi ne de fahiş düzeyde maaş belirlemesi yapıldı. belki bazı bonservis miktarları türkiye'de var olan bir takım için fazla gibi görünüyordur(ne yazık ki 5-6 milyon eurolar devasa görünüyor) ancak ilgili oyuncuların hepsi o parayı çıkarabilecek oyuncular yani zarar ihtimali yok nerdeyse.

    takımın gençleşmesi de çok iyi oldu. burada bazı eleştiriler var, eğer transferler gerçekleşse idi şu an ghezzal ve rosier vs. oynayacaktı o yüzden şu anki transferler mecburiyetten yapıldı ya da ilk tercihler değildi deniyor. yani bu eleştiri haklı mı emin değilim. neticede ortada bir sonuç var ve şu anlık sonucun iyiye varması şayet eleştiriler doğru ise de bu iyi sonuçlar hâlinde eleştirilen ilk tercihler de değişecektir.

    futbol dışı branşlar için de bir şeyler deneniyor. hiç takip etmesem de yenilikler yapılmaya çalışıldığını görüyoruz.

    şimdi bakalım biraz da büyük projeler nasıl hâllolunacak, basketbol sahası, kemerbuurgaz vs gibi projelerden bahsediyorlardı seçim sürecinde. bunlar için de somut adımların atılması yönetimin değerini iyice artıracaktır.

    bu sene sportif başarı da gelirse ligde şampiyonluk veya ikincilik ve/veya türkiye kupası şampiyonluğu, avrupa'da ise en azından çeyrek final görmek çok iyi olacaktır.

    umarım güzel yerlere varırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın