• 667
    düzgün transfer nedir, nasıl olmalıdır sorusuna sözlü değil, direkt eylemle cevap veren yönetim.

    toplam alınan oyuncu sayısı 11 olurken bunların 6 tanesine 23,5 milyon € bonservis verildi. ve bu 11 oyuncunun 5-6 tanesi direkt 11 oyuncusu. cebe koymamız gereken 1 numaralı detay: 6 tane 11 oyuncusu alındı.

    bonservis verilen oyuncuların en yaşlısı 24 yaşında. geçen sene 31 olan yaş ortalaması bu sene 26'ya çekildi. cebe koymamız gereken 2 numaralı detay: takım 5 yaş gençleşti.

    galatasaray'da çok ciddi bir maaş yükü vardı. yeni gelen oyuncuların toplam maaş yükü 8.19 milyon €. geçen sene belhanda ile falcao'ya verilen yıllık ücretten daha aşağıda bir miktar bu. 3 numaralı detay: maaş yükü düştü.

    gelen oyunculara tek tek bakıldığında 8 tanesini potansiyelli görebiliriz, zira en yaşlıları 24 yaşında. 4 numaralı detay: geleceğe yatırım yapıldı.

    ilk sezonda sportif başarı yakalayamayabilirler, ama bu kadro insanı kesinlikle mutlu ediyor. gedson fernandes'i de aralarında görmek isterdik ama yönetimin hakkını yemeyelim, o bölgeyi de yine potansiyelli bir kiralık oyuncu ile doldurdular. üstelik gedson'da yapılan hatayı bu kez yapmayarak satın alma opsiyonunu da hallettiler. muhtemelen önümüzdeki yaz halil ve assunçao'nun bonservisleri de alınacak ve bu tarz genç oyuncu transferlerine devam edilecek. tabi aanholt gibi fırsatlar çıkarsa da değerlendirilir.

    burak elmas yönetimi yapacağını yaptı. şimdi kenara çekilip başarı beklemek hakları. dediğim gibi bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon ve sezonlar için güzel yatırım yapıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın