resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 7380
    https://twitter.com/.../1438120243877056516

    3m € civarı fesih bedeli ödediğimizi tahmin ediyordum, başkan da doğrulamış oldu. falcao vallecano'dan yıllık 1m € ücret alacak. 2m € da feragat etmiş bizdeki ücretinden, 4m € yıllık ücretini cebine koymuş gitmiş. başka türlü de sözleşmesinden çıkamazdık zaten. ancak bir arap ve mls ekibi yüksek bir yıllık ücretle transfer edecekti, o zaman daha düşük bir fesih bedeli öderdik.

    2m € kurtarmamız bile önemli burada, bize 2-3 tane transferin yıllık ücreti kadar limit sağlamış oldu. bonusları ve vergisini saymıyorum bile. toplamda 3m €'nun üzerinde bir giderden kurtulmuş olduk. takımda kalmış olsa 5m € + bonus + vergi ödememizin yanında sezon boyunca maksimum 15 maça çıkacaktı ve adam gibi bir katkı göremeyecektik.

    https://gss.gs/l9U.jpg

    şu görüntüyü görmekten kurtulmak bile çok önemli. hem taraftarı hem takımı oldukça olumsuz etkiliyordu. her sahaya çıktığında ne zaman sakatlanacak diye bekliyorduk.

    çok daha farklı şeyler bekledik el tigre'den, sakatlık sorunu olmasaydı çok güzel bir hikaye yazabilirdi. sağlıklı olduğu dönemlerde sahada verdiği katkıyı hepimiz gördük ancak sağlıklı olduğu dönemlerin sayısı çok azdı. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın