resim
Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva
Takım:Famalicão
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Brezilya
  • 131
    hakkinda bulabildigim tum videolari izledigim oyuncu. su kadarini söyleyebilirim ki babasi iyi yetistirmis. sanki ileride baski yemeye tepki olarak dogmus gibi, cok rahat bir sekilde defanstan top cikariyor. risk yok, nadir kötu is yapiyor onu da takim arkadaslarinin kendini göstermemesine vuruyorum. baski yedigi takimlar da portekiz'in en kallavi takimlari yani bu isi cok iyi yapan takimlar. bu takimlar bizim takimlara nefes aldirmiyordu hatirlarsaniz ki psv'den yedigimiz alan baskisinin cok cok ustunde baski yapabilen ekipler. bunlarin arasindan elini kolunu sallaya sallaya cikiyor bu cocuk. henuz cok genc, en az 2-3 sene daha oynamasi ve kendisine sabredilmesi gerek. sanirim en buyuk dusmani da bizim gösteremeyecegimiz sabir olabilir.

    kafasinin etrafinda 360 derece dönen radar ile oynayip, her zaman dogru acilarda ve vucut pozisyonunda top almis. yani potansiyeli inanilmaz bir oyuncu. tipki cica ve morutan gibi. ıleride hizli oynayan ve top ceviren halil, kerem, cica ve morutan ile uyum yakaladiginda 2-3 pasta kalenin dibinde biter takim. butun bunlari eninde sonunda yapacak bir ekibe sahibiz ancak dedigim gibi bu ekibin en buyuk dusmani taraftarin gösteremeyecegi sabir olarak. yapacaklari hatalarda aaauuuu, ooouuuu yapacak taraftar bu genc ekibin butun özguvenini cökertebilir.

    edıt: genelde boyu kisa, fizigi kötu diye endise duyulan yorumlar göruyorum ancak boyu ingiltere'de bile sahada saglam duran seri'den 10 cm daha uzundur ve neredeyse 1.80 boyundadir. 2-3 sene sonra fiziki olarak genisleyip vucudu oturdugunda bunu teknigi ile birlestirip ayagindan top almanin imkansiz oldugu bir futbolcu haline dönusecegini dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın