resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12377
    maaşı ve kattıkları yanlış değerlendirilen futbolcumuz. biz 3.5-4 arası maaş verirken muslera gerçekten genç yaşında a sınıf kalite bir performans sergiliyordu ve o maaşın aynısını çok rahat başka kulüpler verilebilirdi. bu biraz zorunluluk gibi bir durum. ancak şimdi 35 yaşında bir kaleci ve kulübün maddi gücü önceki senelere göre çok daha düşük ayrıca vergi olayı da %5 gibi rakamdan %40lara çıkarıldı. bunu da kulüp ödüyor.

    örneğim messi olacak ama neredeyse aynı yapı olduğu için söylüyorum. messi her zam yapıldığında sadece messi'ye zam yapılmadı. çünkü messi'nin yanında xavi, iniesta, pique, sergio, neymar, suarez gibi adamlar oynadı. bunlar messi kadar önemli adamlar kendi mevkileri açısından. doğal olarak bu adamlara da istedikleri için maaş arttırdın. devamında gelen yıldızlar da bu adamların maaşlarına göre oldu. bunun sonucunda barcelona'nın gelirinin %95'i oyuncu maaşlarına gider oldu şimdi pjanic, griezmann gibi adamları sadece maaşları yüzünden gönderdiler emerson royal denilen adamı aldıktan 2 ay sonra gönderdiler, tüm bunların sonucunda dahi onlardaki limitler yüzünden messi ile anlaşamadılar. demek ki o maaşlar verilmemesi gerekiyormuş messi olsa dahi çünkü as olan kulüptür.

    muslera da bu yüzden bizim için bir eşik. bu kulübe 10 yıldır hizmet eden, şampiyonluklarında büyük katkı sağlayan, aidiyet açısından altyapısından çıksa ancak bu kadar olacak bir oyuncudur ama bunlar mali tablolar da işlemiyor. kendisinin aldığı 2.5m euro'yu çok rahat 30 gol atması sonucunda mohammed isteyebilir. marcao ikinci bir uzatma da bu rakamı isteyebilir veya muslera kalitesinde bir adam bunu isteyebilir. bunu kontrol edebilmek adına muslera'nın maaşını normal seviyelere çekmek gerekiyor.

    toparlamam gerekirse kattıkları bir yana kulübün geleceği adına o maaşın inmesi gerekiyor. verdiği performans ne olursa olsun. galatasaray kulübü 10 yılda verdiği 50m+ maaş ile katkılarının karşılığını vermiş doğmamış torununun doğmamış torununa miras bırakmıştır. manevi anlamda muslera adının türkiye'deki etkisini konuşmuyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın