• 656
    transfer döneminde almaları gerekenden bile daha fazlasını almış olan yönetimdir. genel olarak çok başarılı bir transfer dönemi geçirdik. sadece yaşlı ve bonservissiz oyuncu tercihlerini bekte değil de merkezde değerlendirselerdi daha memnun olabilirdim ama şu haliyle de kurdukları kadro göz kamaştırıyor.

    tff'ye de savaş açarak büyük bir cesaret örneği gösterdiler. seçim öncesi candaş tolga ışık'la bir problem yaşayıp geri vites yapmasıyla bu konudaki beklentilerimi sıfırın altına indirmeyi başarmışken, şuanda gösterdikleri duruşla takdir edilmeyi sonuna kadar hakediyorlar. bu sebeplerle kendisini sonuna kadar destekliyorum.

    ancak "burak başkanım yine soygun yapmış" içerikli düşünceleri biraz abartı buluyorum. eğer transfer ücretleri gerçekten kap'ta bildirildiği gibiyse bir şey diyemem ama bonservis konusunda açıklanmayan bonuslar olduğuna adım gibi eminim. boey'in 1m €'ya transfer edildiğine inanmıyorum. bonuslarla 2-3 civarı +satıştan pay olduğunu tahmin ediyorum. 2-3 civarı da oyuncu için çok iyi burada bir sıkıntı yok, benim anlatmak istediğim kap'ta yazan rakamların eksik olduğu. morutan transferinde de karşı kulübün başkanı becali 5.7m € rakamını verdi zaten. diğer bütün transferlerde de ekstra 2'şer 3'er milyon € bonuslar ve sonraki satıştan paylar vardır muhakkak.

    bu bonusların açıklanmamasının sebebinin futbolcu ve teknik heyet üzerinde oluşabilecek baskının önüne geçmek olduğunu sanıyorum. ayrıca bu transfer döneminde çok fazla transfer yapılarak çok önceden yapılması gereken bir yapılanmaya da gidilmiş oldu. bu yüzden ve transferler ücretlerinin uzun dönem taksitlerle ödenmesinden dolayı bu transfer döneminde şeffaf olunmamasını anlayışla karşılıyorum. ama yapılanmamız da artık hemen hemen tamamlandığına göre umarım önümüzdeki transfer dönemlerinde çok daha şeffaf bir yönetimi tercih ederler.

    önlerinde koca üç yıl var ve iyi başladılar. umarım başarılarla dolu bir 3 yıl geçirerek takımı avrupa'da hakettiği yere getirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın