• 28378
    kaleci dahil 5 kişilik defans bloğunun yabancı olmasının sıkıntısını yaşayacak takım. işin kötüsü isim olarak yerlerine oynayacak türk oyuncular ile aralarında dağlar kadar fark var. defans bloğunda 11’e en yakın isim belki alpaslan, biraz ömer bayram.

    bu sene 3 yerli seneye 4, sonra ki sene 5di sanırım karar. felaket bir karar gerçekten. ben bu baskıya dayanacaklarını sanmıyorum, belki de seneye tam sertbestlik olacak ama, defansta bu kadar yabancı kullanmak demek, orta saha ve hücum da yerli oynatma zorunluluğunu getiriyor.

    ben bu sezon* biraz da gemileri yakarak, mert müldür, ozan kabak, kaan ayhan, kaliteli bir yerli kaleci tarzı isimler ile o bölgeye de bir yatırım yapacağımızı düşünmüştüm ama olmadı, sağlık olsun.

    devre arasına kadar taşlar iyice yerine oturur ve belki 1-2 ara takviyesi ile umarım sezon sonu şampiyonluğa kavuşuruz. bu genç isimlerin şampiyonalar liginde boy göstermesini çok isterim açıkçası. şampiyonluk demek sadece bizim için değil, ülke futbolcu için de bir milat olur. yüksek bedellere her futbolcu satışımızda, ne kadar doğru yatırım yaptığımız bir kez daha anlaşılacak ve herkese örnek teşkil edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın