• 14820
    5. nesilden sonra kalitenin git gide yerlere dogru sürüklendigi sozlugumuz. kayitli bile degilken okudugum zamanlardaki entryleri dusundum. simdikilerls bir kiyas yaptim. o zamanlar gercekten sozluk iken, şimdilerde sadece sözlükümsü forum. ben de 6. nesilim. ılk nesillerdeki kadar kaliteli degilim. hatta kaliteli oldugumu da iddia etmiyorum. 1500civari entry'min 1000 tanesini bilgi barindirmadigi icin silseler hic hayir demem. ama millet abuk subuk yorumlar yaparken mantikli bir analizin ve farkli bakis acisinin mesela sozluk adabi sebebiyle silinmesine gercekten sinirlenirim.

    ılk zamanlardaki bilgi verme, ortaya birseyler koyma istegi simdilerde yorumlamaktan oteye gidemiyor. cok nadir kimse kaldi onlar da hep ayni kisiler. kalanlari hep yorum, hep forum. televizyonda tonla yorumcu var zaten. bilgisiz yorum istesek acariz cay-corba icerken ses olsun diye. ayni mantiktaki tumceyi degistirip degistirip farkli kisilerin yazmasi son donemde iyice ayyuka cikti.

    1. ve 2. sayfada verilmis bilgileri 10-15. sayfada mantik sabit kalmak kaydiyle tumceleri evirerek yazmak da son donemin modasi sanirim. okuma becerisi olmayan insanlarin yazar olmasi ayri bir olay. ozelden diyorsun bu daha once yazildi zaten. herifcioglu ben yazarim okumak zorunda degilim diyor. ne diyeyim gercekten git gide soguyorum boyle boyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın