• 442
    bitimine kadar iyi bir orta saha oyuncusuyla anlaşılması gereken transfer dönemi. evet yeni transferi uefa avrupa ligi kadrosuna ekleyemiyoruz, ancak daha önce dediğim gibi grupta bizim için 3. olmak 2. olmaktan daha avantajlı bir durum. çünkü 2. olursak şampiyonlar liginden gelecek bir rakiple eleme oynayacağız, 3. olursak ise uefa konferans ligine herhangi bir eleme oynamadan geçiş yapacağız. şampiyonlar liginde grup 3.sü olarak gelen takımı eleme şansımız çok düşük olduğuna göre uefa konferans ligi'nde devam etmek sanırım hepimiz için daha hayırlı olur.

    bunlara ek olarak uefa avrupa ligi ve uefa konferans ligi arasında gelir farkı çok az. ikisinin de ülke ve takım puanına katkısı şampiyonlar ligi ile aynı. bu durumda uefa konferans ligi kadrosuna yeni transferimizi ekler, hem avrupa'da devam edip puan+para toplamış oluruz. hem de bu süreçte yeni transfer bize ligde de katkı verir ki bu bence en önemlisi.

    ekonomik açıdan iyi bir transfer dönemi geçirdik. kaliteli oyuncular da aldık. beşiktaş'ın şl geliri var onlarla kıyaslama yapmamız doğru olmaz. şu an har vurup harman savuruyorlar ama şampiyon olamazlarsa batmaya bir adım daha yaklaşacaklar. biz ise gerek maaş bütçesi gerekse de elimizdeki oyuncuları satma potansiyelimizle ekonomik olarak bir şekilde yolumuzu buluruz. tek dileğim fatih terim'in artık takıma biraz daha çeki düzen vermesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın