• 28331
    yedek kulübesi eksik vs. gibi eleştirilere hak veremediğim takım.
    geçen senenin şampiyonu olan beşiktaşın sağ ve sol bek yedekleri necip ve rıdvan. galatasaray olarak sen sağ bekin yedeğini bile yabancı yapıp onu yedekte oturtabiliyorsun (yedlin). sol beke attıkları rıdvandan daha iyi bir oyuncu olduğu söylenen süleyman kim bilir nerede?

    yine beşiktaş'tan gidelim, adamların stoper alternatifi yok. sende 3 tane 11 çıksa şaşırmayacağın oyuncu, üstüne yerli alparslan vs var. kaleci konusuna girmek istemiyorum.

    orta saha için yedek kadroda bulunan oyuncuların neredeyse tamamını fatih terim aldırdı, ki burada yapacak bir şey yok, malum yerli kuralı vs. ama burada eksik olduğumuzu söylemek mümkün, fenerbahçe dışında bu bölgede net güçlü olan bir takım da yok zaten. ancak bizdeki temel sorun 11'imizin sıkıntılı olması.

    takımla ilgili en temel sorunun takımın yönetimi ile ilgili olduğunu düşünmek istemiyoruz. gözlerinizi kapatın ve düşünün, takımın başında aynen bu oyunu oynatan terim değil de, x,y,z kişisi olup, takımın başında 4. sezonuna bu kadro yapılanması ile girecek ve sizden 3 sene daha isteyecek, ne derdiniz?

    maalesef bizi en çok yakacak olan durum şu olacak "fatih terim'e güvenelim, o bir doğrusunu bulur". fatih hoca bizim efsanemiz, amenna, ancak klopp'un dortmunddan, mourinhonun oradan buradan ayrıldığı, kovulduğu veya istifa ettiği bir futbol ikliminde artık fatih hocanın da her şeyi yapamayacak olduğunu anlamamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın