• 28301
    transfer sezonunu iyi kotu bir sekilde tamamlayan futbol takimi.

    en cok hosuma giden sey yonetimin bir plan dahilinde transfer yapmis olmasi oldu. 30 milyon euro civarinda para harcayip sampiyonluga oynayabilecek bir takim kuramamis olmamiz uzucu olsa da baska turlu genclestirme ve gelecege yatirim yapmak mumkun olmayacakti. kurulan kadronun kompetitif oldugunu dusunen ve gorece hakli olanlariniz da vardir ama sampiyonlugun en buyuk favorisi olmadigin surece bu kadar paralarin harcanmasini ben finansal anlamda mantikli bulmuyorum. sampiyonlar ligine gidemedigin her sezon bu yatirimin karsiligini alamamak demek. ligi 2. yada 6. bitirmek arasinda finansal anlamda buyuk bir fark yok. o zaman bu modele yatirim yapmak saglik mi? muhtemelen otursak sabaha kadar tartisiriz. ama konumuz bu degil.

    ıyi kotu gelecek icin isik veren, potansiyeli yuksek bir kadromuz oldu. bundan sonra top teknik ekip ve futbolcularda. hala kadronun belli basli ciddi eksikleri var. bana gore bunlar, yedek kaleci, yedek sol bek, defansif orta saha ve gozun kapali formayi verebilecegin bir forvet. teknik ekibin onundeki en buyuk mucadele muhtemelen bu olacak ama basedilmeyecek, cozulmeyecek bir sorun oldugunu dusunmuyorum. kagit uzerinde galatasaray rakiplerine gore gorece daha zayif, net olarak ise daha tecrubesiz bir kadroya sahip. ustelik momentum lige iyi baslayan fenerbahce ve gecen sene sampiyon olan besiktas'tan yana. bunlarin arasina abdullah avci ile iyi bir hava yakalayan trabzonspor da eklenebilinir. bizde ise henuz o hava hakim degil. ustune marcao ve mohamed gibi iki buyuk sorun, arti senenin ortasinda patlak verme ihtimali cok yuksek olan fatih terim - taraftar gerginligi var.

    bu sebeplerle galatasaray'dan bu sene sampiyonluk degil ama; iyi futbol, iyi mucadele ve gelecegin iskeletini kurmak adina birbiriyle uyumlu sekilde hareket eden, hepimizi heyecanlandiran bir futbolcu grubu diliyorum. daha once de belirttigim gibi kalkistigimiz bu yapilanma icin dogru ismin fatih terim olmadigi gorusundeyim ve bu gorusum degismedi. ınsallah yanilan ben olurum, hoca beni ve benim gibi dusunen tum taraftarimizi utandirir.

    umarim tum galatasaraylilarin mutlu ve guzel hatirlayacagi bir sezon olur. ve ayrica insallah bir sekilde burak ınce yi almayi basaririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın