• 28300
    gençleşme duygusallığının tehlikeli yanılgısının, maçlar kilitlenence ya da tecrübe ve kaliteye ihtiyaç olan anlarda başımıza iş açmamasını umuyorum. 2 senedir zaten şampiyon olamıyoruz, galatasaray olarak başarısızlığa ne kadar tahammül edebiliriz?

    bu yapılanma birden olmaz, bunun başarılı örneği de pek yok. gençler, tecrübeli isimlerin arasına kademeli olarak yerleştirilseydi belki... evet sahaya çıkan kadromuz potansiyelli olacak fakat gerekeni yapabilecek tecrübe ve kalite seviyesinde olmayacaklar. sabır deniliyor fakat başarısız ve beceriksiz 1-2 maç sonucunda sabır kalmayacağını biliyorum. çünkü zaten bir süredir bazı şeylere sabrediyoruz.

    kadromuzun kalite ve tecrübe farkını ben en iyi avrupa ve derbilerde göreceğimizi düşünüyorum. çünkü ihtiyacımız olan tecrübe kale, sol bek pozisyonunda ve babel-arda da var. kaldı ki babel ve arda'dan beklentimiz olduğunu sanmıyorum. yani ilk 11 oynayan sadece 2 mevkideki isimde bahsettiğim tecrübe mevcut.

    zaten teknik/taktiksel yönetim anlamında ne yaptığımız belli değil yıllardır. mevcut performansımız zaten umutsuzluktan başka bir his vermezken bir de yapılanma konusunda altı boş temeller üzerinde ilerlediğimizi düşünüyorum. kaldı ki bu yapılanma mevcut bir sistem varken yapılmalıydı. taktiksel ve başarı sürekliliği belli bir düzeye gelmedikten sonra futbolcuları birden çizilen bir sistemin için atmak, haftalardır hatta yıllardır gördüğümüz saha içerisindeki kaostan ve bireysel hatalardan başka bir şey getirmeyecektir. keşke takım omurgası en azından bahsettiğimiz tecrübeye sahip olsaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın