• 28295
    vergileri de düşününce sadece 30 küsür milyon euro bonservis ödeyip bir sezona daha orta sahasız başlamak üzere olan spor kulübü. kalan saatlerde ne olur bilmiyorum ama durum bu şekilde sonuçlanırsa sorumlularına plaket vermek lazım.

    kimse para pul işlerine girmesin, bu kadar para harcıyorsan, gidip ortada henüz marcao olayı falan bile yokken nelsson'a 7 milyon euro verip stoper alabiliyorsan galatasaray'ın transfer döneminin bitmesine 7-8 saat kala hala orta saha almamış olmasının para ile alakası yok, kocaman bir yanlış planlama ve amatörlükle ilgili bir durum.

    daha önce sözlükte yüzlerce kez yazılmış einstein'in güzel lafı ; aynı şeyleri tekrar tekrar deneyip farklı sonuç beklemek aptallık.

    orta saha kağıt üstünde şu halde bile yeterli değilken ilk sakatlık, ceza vesairede kanattan devşirme orta sahalarımız veya alelade orta sıra takımlarında dahi zor şans bulacak aytaç, arda gibi silahlarımız orta sahadaki yerini alır.

    veya berkan ve taylan'a lig ve avrupada 25 maç üst düzey, hatasız, sakatlıksız, cezasız performans göstermesi için senet falan da imzalatılabilir. artık yönetim nasıl uygun görürse.

    çok merak ediyorum 2 sezondur şampiyon olamamak hatta geçen sezon orta sahasız oynadığın ilk yarı yüzünden averajla şampiyonluk kaçırmak, hadi ligi de geçtim kaç sezondur avrupa'da rezil rüsva olmak rahatsız etmiyor mu mevcut teknik ekip ve yönetimi. bu nasıl bir rahatlık nasıl bir vurdumduymazlık.

    bu orta saha kurgusuyla tff'in, hakemlerin, tahkimin falan tenezzül edip galatasaray'la uğraşmasına dahi gerek yok. zaten ilk yarı bitene kadar avrupadan elenmiş, ligde kendi fişimizi çekmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın