• 28286
    1. forveti diagne olan takim. stres seviyesi yuksek hic bir macta kaleciyle karsi karsiya top surerken guvenemeyecegin, penalti vururken yuregini agzina getirecek, ceza sahasinda her mac garip goller kaciracak olan diagneyle sezona giriyoruz. aklim hayalim almiyor fatih terim nasil boyle bir ise kalkisir.

    ama her yil boyle bir sacmalik illaki yapiyoruz. bu sezon sampiyon olma ihtimalini henuz 3. haftadan rafa kaldirdigini dusunuyorum. ben ki terimin en buyuk hayranlarindanim ama şu forvet tercihini anlamakta gucluk cekiyorum kafam almiyor bu yanlisi nasil yaptigini. mohamed gibi bir adami gonderip diagneyle yola cikmanin mercedes gla araci satip albea aracla yola cikmaktan farki yok.

    diagne nedir hocam ya. kasim ayinda ocaklari subatlari isaret ettigini daha 1 eylulden goruyorum. ne yazikki onumuzdeki 24 saat icinde buyuk bir forvet transferi yapamazsa -ki yapamayacak- bu sezonu 3. veya 4. bitirecektir. net bir forvetin olmadan sampiyon olamazsin. umut bagladigin forvetin diagneyse hic olamazsin. bu adama guvenip dugunumde halayda oynatmam ritmi bozar.

    not: diagneyi seven ama galatasarayi daha cok seven bir yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın