• 28225
    2021-22 sezonunda şampiyon olsa bile şampiyonlar ligine gidemeyecek takım. bu sebeple maddi bir getirisi pek olmayacak. ona göre düşünüp planlama yapılmasını destekliyorum. ne kadar yapılacak ne kadar gerçekçi bu yapılanma orası ayrı konu. kendimce bir yol haritası planladım. bunun için genç oyuncuların eksiklerini giderecek, onları geliştirecek bir antrenör ekibi oluşturmak gerekiyor. ayrıca sahaya kafa yoracak fatih hocanın yükünü hafifletecek donanımlı bir ekip. fatih hoca istese de istemese de yapılması gereken bu. eğer sabır, yapılanma diyorsak bu altyapı ile olur diye düşünüyorum. bu çocukların oynamaması bahaneden başka bir şey değil.

    yerli bir kaleci, ışık kaan arslan, bartuğ elmaz, berkan mahmut, hamza akman, atalay babacan, yunus akgün, eren aydın gibi oyuncular a takıma dahil edilsin. zaten mevcut rotasyonumuz yeterli değil o yüzden bu çocuklara imkan oldukça şans verip a takımla çalıştırmak 2. 3. liglerde kiralık olarak forma giymesinden daha faydalı olacaktır.

    elindeki oyuncu grubunun değerini arttıracak şekilde en iyi oynatabileceğin oyunu bulmak fatih hocanın alanı. en iyi bildiği işlerden biri. emekliliğine birkaç sene kalmışken eğer iyi bir jenerasyon bırakmak istiyorsa, sözlerinde samimiyse bunları yapması gerekiyor. bu çocuklar 5-10 maç şans bulduktan sonra veteranlardan daha az katkı vereceğini sanmıyorum. doğru şekilde kadro oluşturmakta fatih hocanın bildiği kısım.

    morutan, cicaldau, nelsson gibi transferler elbette güzel ama biz geliştirici bir kulüp olabilecek miyiz? transfer ettiğimiz genç oyunculardan cicaldau ve nelsson haricinde gelişimini tamamlamış, olmuş bir oyuncu yok. yani gelişime devam etmeleri gerekiyor. bizim geliştirmemiz gerekiyor bu oyuncuları. hata yapa yapa öğrenecekler futbol tecrübeyle gelişilen bir spor.

    bu şekilde bir yapılanma olursa hiçbir şekilde eleştirmem, başarı olmasa da destek olurum. bu kulübün ekonomik bataktan çıkış yolu altyapıdan geçiyor. çok beğendiğimiz övdüğümüz sacha boey bile ham bir oyuncu. altyapıdan biraz sivrilen, parlayan oyunculara şans versek onlarda elinden geleni yapacak sırıtmayacaktır. kasımpaşa maçında yenilen ilk golde boey'un da hatası var ama kimse onu eleştirmek istemiyor. çünkü bu hataları yapa yapa büyüyecek tecrübe kazanacak.

    bunlar benim şahsi fikirlerim, katılmayabilirsiniz saygı duyarım. gerçekleşeceğine inancım var mı deseniz yok ama hayallerle yaşıyorum. 2020-21 sezonunda bjk kalesinde hiçbir yere kiralanmamış, sıfır tecrübesi olan 2001 doğumlu ersin destanoğlu ile şampiyon oldu. yani ligin seviyesi bu çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın