• 205
    klasik galatasaray gollerinden birini yedik. maç koptu sanıp saçma sapan oynamaya başlıyoruz ve yiyoruz.

    25-30. dk lardan sonra izlemeye başladım ve ara sıra çay almaya falan gitmek dışında kaçırdığım bir pozisyon yoksa gördüğüm 3 pozisyon da gol oldu. ilk golde asisti yapan olimpiu vasile morutan, ikinci golde de bir nevi asist yaptı. özellikle ikinci golde orta alanda çok iyi sıyrılıp ikiye-birde başarılı olmasa dahi pres yapıp kapıp şutu çekmesi sevindirdi.

    yine ilk golde alexandru cicaldau'nun ilk önce muhammed kerem aktürkoğlu'na pası atması sonra taaa oralardan ceza alanına koşu yapıp golü atması da iyiydi.

    kerem de ilk golde asistin asistini yapıp ikincide golü attı. şu ana kadar mbaye diagne sallanıyor hücumda gibi. ilk 25-30 dk. yı bilmem ama benim izlediğim bölümde yaptığı şeyleri bir türlü beceremedi. aynı şekilde barış alper yılmaz'ı da etkisiz gördüm.

    uzun zamandır diyeceğim, bu maça kısmetmiş. patrick van aanholt'a bir türlü alışamadım. yine saçma sapan bir top kaybetti, dönen topta gol yedik. daha önceki maçlarda da dikkatimi çekti, bu sefer sonucu ağır oldu. bu yılki transferlerde yaşı da dolayısıyla en içime sinmeyen transferdi. inşallah yanılırım tabii de özlenilen bir bek performansı sunamayacak giib.
App Store'dan indirin Google Play'den alın