• 35
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    kasımpaşa jeffrey bruma*, valentin eysseric*, nicolai jörgensen* ve ben ouanes* transferlerini yaptı ve geri kalan iki haftada süre aldılar. bu dört futbolcudan ounes hariç diğerlerinin ortak özelliği son yıllarda fazla süre alamamış olmaları ve formda olmamaları.

    hücüm hattında kevin varga, haris hajradinovic, yusuf erdoğan'la devam ediyorlar. orada bir istikrar söz konusu. bekleri hızlı. fakat genel olarak çok agresif bir takım değiller. genel olarak fazla sertlik katacaklarını düşünmüyorum. donk takıma yeni katıldı, büyük ihtimalle oynamayacak.

    bize dönecek olursak diagne çok iyi durumda.* bu şekilde devam ederken yine ilk11'de başlatmalıyız. 60-70 dk kullanmalıyız. büyük ihtimalle skorda yapacak. aytaç sürpriz olur ama e.kılınç'ın son durumunu bilmemekle birlikte bugün taylan'ın yerine kullanabiliriz. ama şu dönemde istikrardan yanayım umarım taylan da bir sorun yoktur ilk11'de görürüz.

    feghouli için müsait bir maç olduğunu düşünüyorum. sağda oynarsa karşısındaki oynayan yumuşak bir bek değil ama dediğim gibi kasımpaşa'nın genel yapısını göz önünde bulundurarak feghouli katkı yapablir.

    feghuoli ve cicaldau'nun oynayacağını düşünüyorum ama orada üçüncü tercih kim olur kestiremiyorum. feghouli ile başlanan senaryoda babelle başlanmaması gerektiğini düşünüyorum.

    90 dk sonunda en az 2 farklı galibiyet bekliyorum. maçın başında bir süre başa baş mücadele geçmesi muhtemel. kasımpaşa'nın ilk yarı 10-15 dk'lık bir süre baskın olabilme durumuda var ama özellikle ikinci yarı maç tamamen bizim istediğimiz gibi geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın