• 28100
    burak elmas ve fatih hocanın yapılanma diye belirttiği ve o yolda yürüdüklerini gördük. bein haberine göre bir merkez os, kanat ve hücuma bir oyuncu alınarak transfer dönemi kapatılacakmış. bence çok net olarak bir 6 numara şart. taylan ekstra eforla oynayan bir oyuncu bu sezonu götüremeyebilir.

    hatayspor'la* oynadığımız maçta bir şey farkettim. geçen sene yine vardı bu. fikirlerine değer verdiğim birkaç arkadaşla konuştum, youtube'da sinan yılmaz'ı izledim ve aynı şeyleri düşünmüş olmamız net olarak bu problemin doğru olduğuna inandırdı beni. hatay maçında fatih hocanın yaptığı değişiklikler geçen sene ile çok benzerdi. geçen sene kaç tane maç kazandık orta sahayı boşaltıp forvet doldurarak? emre akbaba, babel, ömer girdi cica, berkan ve pva çıktı. babel ve emre savunma katkısı sıfır olan oyuncular, ikisi de forvet karakterli. sen cica ve berkan'ı çıkarıp tüm yükü taylan'a bırakıyorsun. taylan 1 senedir orada oynuyor hocam, iyi bir kesici değil çocuk. allah ne verdiyse her yere koşuyor sakatlansa al başına sıkıntı. hatay maçı fatih hocaya rağmen kazanılmıştır. bu değişiklik konusunda hala ders almamış aynı şeyleri yapıyor hoca. geçen seneki hatay olsa kazanma ihtimalimiz yoktu bu maçı.

    taylan, berkan her yere koşuyor ediyor ama bu çokta iyi bir şey değil. taylan sırtı dönük oyun kuramıyor, berkan'da bu konuda sıkıntılı ama o kadar eforlu oynuyor ki hali mecali kalmıyor buna çocuğun. enerjisini biraz daha faydalı kullanması gerekiyor. gereksiz enerji sarfediyor sahada. elbette koşmak iyidir ama 35-40 dakikada bütün enerjini bitirmen de iyi değil.

    eğer marcao gönderilirse stoperlere baskı yapılan maçlarda oyun kurmamız aşırı zorlaşacak. taylan fernando reges değil. belki 2-3 sene sonra kusursuz olur ama şu an eksiği çok. eğer 6 numara alınmazsa büyük sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum ben. fatih hocaya ne hatalarını söyleyen de yok. bir çuval incir berbat olsun istemiyorum ben. fatih hoca ciddi soru işareti barındırıyor bende. bu yapılanmayı yapacak ne iyi hoca kendisi ama bu oyuncuların çoğu ham, eksikleri olan oyuncular. bunların gelişimini tamamlayabilmesi için hocasından geri bildirim alması gerekiyor. hata yapınca oyundan çıkarsa hem oyuncuyu kaybederiz hem yapılanma falan kalmaz ortada. mesela mohamed, el birliğiyle kaybediyoruz çok değerli bir oyuncuyu.

    https://twitter.com/.../1430834608900280320
App Store'dan indirin Google Play'den alın