• 43460
    "real madrid'in teklifiyle ilgili kamuoyuyla fazla iletişim kurmadık ama isteğimiz her zaman mbappe'yi takımda tutmak, onunla yeni sözleşme imzalamak olmuştur, hala da öyledir. kylian'a iki önemli teklifte bulunduk. biri iki ay önce takımın en çok kazanan oyuncusu olacağı bir sözleşmeydi. bir de son zamanlarda bir teklif yaptık. ona projemizin merkezindeki en önemli oyuncu olduğunu ancak projeden daha önemli olmadığını söyledik."

    "real madrid'in yaptığı şey; 1 sezon sonra serbest kaldıktan sonra almaya çalışmak ama bu sezon da mbappe'yi almak için her şeyi denediğini göstermek. real madrid iki yıldır böyle davranıyor. oyuncuyla temasa geçmeleri bile çok yanlış, yasa dışı! bu bizim için kabul edilemez. stratejilerinin kanıtı da mbappe ile gizli gizli görüşmeleridir. sözleşmenin bitimine 1 yıl ve transfer penceresinin kapanmasına da 1 hafta civarı varken bir teklif yapıyorlar. kylian'a her şeyi denediklerini göstermek istiyorlar."

    "real madrid'in teklifini geri çevirdik. ama kimseyi de takımda zorla tutmuyoruz. birisi ayrılmak istiyorsa, bizim şartlarımız da sağlanıyorsa bakarız, değerlendiririz. bu yaz oyuncularımızla birlikte bir hayal oluşturduk. kimsenin projemizi yok etmesine izin vermeyiz."

    "real madrid'in teklifi, kylian'ın değerinin çok altında. ayrıca, paranın bir kısmı da monaco'ya gidecek. bu nedenle real madrid'in teklifinin yetersiz olduğu kararına vardık."

    "rakamları doğrulayamam ama o civar bir teklif oldu. bizim ödediğimizden daha az bir teklif yaptılar. ancak, asıl hoşumuza gitmeyen şey real madrid'in takındığı tavırdır!"

    "kylian mbappe ayrılmak istiyor. bu konuda çok net. herkese karşı gayet açık davranıyoruz. transfer penceresinin son haftasında tüm planlarımızı değiştiremeyiz. eğer ayrılmak istiyorsa tutmayız ama bizim şartlarımızla ayrılması gerek."

    "kylian mbappe ile çok konuştuk ama o hep aynı şeyleri anlattı. kylian bu kulüpten bedava gitmeyeceğine dair bize söz vermişti."

    "biz mbappe'ye ayrılık kapısını hiç açmadık, asla! insanlar, benim satmak istediğimi ancak nasser'in karşı çıktığını söylüyor. biz aynı noktadayız. kulübü savunuyoruz. amacımız kulübü büyütmek ve başarılarını devam ettirmek. eğer bir oyuncu ayrılmak istiyorsa ve belirlediğimiz şartlar sağlanıyorsa gider. mbappe için değil herkes için bu geçerli."

    "real madrid'le bir daha konuşma planımız yok. transfer 31 ağustos'ta bitecek. biz çok netiz. mbappe'yi kadroda tutacağız ve sözleşme uzatmak için elimizden geleni yapacağız. ancak, monaco'ya hala borcumuz varken ödediğimizden daha az bir paraya da gitmesine müsaade etmeyeceğiz."

    "şu anda hiçbir transfer hazırlığımız, b planımız vs. yok. mbappe'nin 1 yıl daha sözleşmesi var ve uzatmak istiyoruz. biz takımda çok olumlu bir atmosfer yarattık. kimsenin de bunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz."

    paris saint-germain sportif direktörü leonardo nascimento de araujo
App Store'dan indirin Google Play'den alın