• 43458
    “oynadığım tüm maçlar iyi geçti. takım olarak iyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. bu süreçte de yeni takıma adaptasyonum konusunda teknik ekibimizin, takım arkadaşlarımın desteği bu sürecin benim için iyi geçmesini sağladı.”

    ‘’benim bu süreçteki önceliğim kollektif bir oyun oynamak. kendimi geliştirmek için galatasaray’a geldim. bunun için gerekli çalışmaları yapacağım. hedefimiz sahada takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak.”

    “celtic’in transfer için isteği vardı ancak galatasaray daha büyük bir takım. iki takım arasında tercih yaptığımda daha büyük olan galatasaray’ı tercih ettim.”

    “açıkçası buraya gelmeden önce bir ya da iki oyuncuyu biliyordum. sonra transfer olan yeni oyuncularla tanıştım. onların adapte olması gerekiyor. bu bir süreç. baktığımız zaman galatasaray’ın öncelikli hedefi birinci sırada olmaktır. bizim de hedefimiz galatasaray’ı buraya taşımak olacaktır.”

    “idol olarak da ake ve marcelo gibi oyuncuları çok beğeniyorum.”

    ‘’bu sizin anlattığınız şeyler, benim futbol anlayışıma göre modern bir bekin yapması gereken şeylerdir. ofansif olarak yardım etmeyi çok seviyorum. orta yapıp gol attırmayı da çok seviyorum.’’

    ‘’galatasaray gibi büyük bir takıma gelme amacım avrupa sahnesinde yer almak. her zaman şampiyonluk için oynamaktı. bunun için galatasaray’ı tercih ettim.”

    ‘’yarın bizim için çok önemli bir maç. gruplara kalmamız için geçmemiz gerekiyor. bizim de birinci hedefimiz avrupa’da oynamak. bunu başaracağımızı düşünüyorum.’’

    sacha boey

    (bkz: 26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın