resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 424
    fatih terim'in oynadığı kaotik futbolu düşününce oyuncu profili açısından desteklediğim bir transfer değildi. çünkü pas futbolu adı altında oynadığımız(saklandığımız) ve pas futboluyla alakası olmayan bu sistemin içerisine gerçek bir istasyon oyuncusu eklediğinizde, bu oyuncunun türkiye gibi futbola ilgisi yüzeysel kalmış, teknik açıdan sığ bir ülkede bırakacağı imajın ''kaçak oynuyor'', ''dümdüz oyuncu'' dan öteye geçmeyeceği zaten malumdu. mevcut futbolumuzu bir kabuk gibi üstümüzden atamazsak böyle de olmaya devam edecek.

    bu gösteriş takıntısını ise anlamış değilim. adamın tek pasta, bu isabet oranıyla, şiddetini, uzunluğunu ve yönünü bu derece kusursuz ayarlayabililiyor olması baya gösterişli bir olay mesela. belhanda gibi bir topçuya oyun kurdurmuş bir takım için devrim niteliğinde bile olabilir.

    yani sırf merak ettiğim için xavi'nin 2004/05 sezonunda, 24 yaşındayken yaptıklarını açıp izledim. bugün romanyadan, hatay maçındaki futbolun içine transfer olsa neler söylenirdi düşünmek istemiyorum. koke'yi romanyadan transfer etsek romen mahmut tekdemir diye alev alırız. saul zaten direkt romen hakan arslan.

    hakan çalhanoğlu gibi son yılların en iyi takımlarından birine yıldız olarak transfer olmuş bir topçunun, yıllardır ne oynadığı belli olmayan bir milli takım yüzüden çöp sayılabildiği bir ülkenin sınırlarına giriş yaptı. umarım kendisi de bunun farkında olarak yaklaşır eleştirilere. beklentilerimin aksine aşırı beğendim, umarım uefa'da başarılı bir sezon geçiririz ve önü de açılır. tier 2 takımların radarına rahatlıkla girebilir gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın